uitvaartverzekering

Het overlijden van een dierbare komt altijd ongelegen. Familie en vrienden krijgen een zware emotionele klap te verwerken. En alsof dat nog niet genoeg is, moet ook nog de uitvaart van de overledene voorbereid en betaald worden. Bovendien kost een begrafenis al gauw enkele duizenden euro's. Tenzij u een uitvaartverzekering onderschrijft: u bepaalt samen met uw begrafenisondernemer vooraf alle details en het budget van uw begrafenis. Zo bespaart u uw geliefden heel wat kopzorgen.

 

"Dankzij mijn uitvaartverzekering hoeft niemand mijn begrafenis te betalen."

Een voorbeeld:

Meneer Desmedt 45 jaar  - 11-07-1974 

Meneer Desmedt neemt bij zijn begrafenisondernemer een uitvaartverzekering van € 3.750. Hij betaalt 10 jaar een vaste maandpremie van € 39.61 en jaarpremie € 457 . Na 10 jaar is zijn kapitaal gegroeid tot € 4.125 .Tot aan zijn dood stijgt dat bedrag jaarlijks  nog altijd met 1 % van zijn startkapitaal, zelfs na die 10 jaar. Kiest hij voor een betalingstermijn van 15 jaar, dan betaalt hij € 28.38 verzekeringspremie per maand  en € 327.45 jaarpremie. Na 15 jaar bedraagt zijn verzekerd kapitaal € 4.312.5. Ook dat bedrag blijft tot aan zijn overlijden groeien met 1 % van zijn startkapitaal.

U KAN STEEDS ZELF UW UITVAARTONDERNEMER KIEZEN ONGEACHT WELKE UITVAARTVERZEKERING EN BIJ WELKE VERZEKERINGSMAATSCHAPPIJ U DEZE HEBT VASTGELEGD.

Wij maken voor u een vrijblijvende offerte met betaalplan.